Η Παρακάμερα του Volleyland στους αγώνες μπαράζ του Νότου!!

11/04/2017 10:03394Απόψεις
Ετικέτες:
CheckPoint

Κατάμεστο το γήπεδο Στέλιος Καλαιτζής, πολύ μικρό για μια διοργάνωση με τόσο ενδιαφέρων. Πλήθος  κόσμου  κατέκλυσε το γήπεδο από νωρίς….
Μέχρι και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας παρακολούθησε τους αγώνες στρυμωγμένος ενώ οι μόνοι άνθρωποι καθόντουσαν άνετα ήταν ο γυμνασίαρχος και πρόεδρος της ΚΕΠ Κος Σύλλας, η γραμματεία… και ένας κύριος (αγνώστων λοιπόν στοιχείων) που μάλλον ήταν στην αγωνόδικο επιτροπή και καθόταν δίπλα στην γραμματεία (κάποιος πρέπει να τους πει ότι η αγωνόδικος επιτροπή δεν κάθεται στην γραμματεία).

Στα αρνητικά της διοργάνωσης και   η έλλειψη εποπτών! 
Ο Δε ''οικοδεσπότης''  Άγγελος Κυριακίδης παρακολούθησε όρθιος τους αγώνες προσπαθώντας να δώσει λύσεις αλλά ήταν αδύνατο με τόσο κόσμο.


Μεσα στον κόσμο διακρίναμε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Της ΕΟΠΕ κα Έρωτα, τους προπονητές Τουρσούγκα, Φιλιππάτο,    Νικολάκη Σπύρο, Μπλάμη, Β. Κοσμά, Χατζηαντωνίου,Σιλχάνοβα τον πρόεδρο της Θέτις Βούλας Τάσο Τριανταφύλλου,τον αντιπρόεδρο του Πορφύρα Νίκο Δελαγραμμάτικα  τον αντιπρόεδρο του Πανιωνίου Τάκη Χρυσοχόου τον Γενικό αρχηγό του ΖΑΟΝ Κώστα Κωτσόπουλο, το μέλος του Δ.Σ. του ΖΑΟΝ Μαρία Σπυράκου, τον ισχυρό άντρα του Ηρακλή Κηφισιάς Νίκο Κουτουμάδη, τον ''δάσκαλο'' Μαργαρίτη τον πρόεδρο της ομοσπονδίας διαιτητών κ. Σταύρο Μαυρικίδη. Την πρώην διεθνή αθλήτρια Σοφία Αγγελάκη. Αθλήτριες από τον ΖΑΟΝ, τις Αμαζόνες, την Ηλιούπολη.

 


Σχετικά Άρθρα