Η ΕΟΠΕ έκοψε τις ελπίδες του Ολυμπιακού για συμμετοχή στο champion league!

02/07/2018 20:571245Απόψεις Ολυμπιακός
Ετικέτες: Ολυμπιακόςευρώπη
CheckPoint

Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που στο dna του είναι να κάνει πρωταθλητισμό και δεν τον ενδιαφέρει  απλά να συμμετάσχει στην Ευρώπη.

Ο ουσιαστικό λόγος που η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού δεν δήλωσε συμμετοχή στο champion league είναι οι προϋποθέσεις συμμετοχής του σχετικά με το ρόστερ που θα μπορούσε να φτιάξει βάση των κανονισμών που ισχύουν στην χώρα μας και δεν είναι άλλος από τον περιορισμό της απόκτησης έως τριών ξένων αθλητριών.
Την ίδια στιγμή οι περισσότερες χώρες δίνουν την δυνατότητα να υπάρχει περιορισμός στο πρωτάθλημα των χωρών τους και απεριόριστος αριθμός αλλοδαπών ή κοινοτικών αθλητριών.

Ο Ολυμπιακός για να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα στο ανώτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 5 ξένες αθλήτριες  κάτι όμως που δεν θέλει να ακούσει η ΕΟΠΕ.
Το γυναικείο τμήμα του Ολυμπιακού από την προηγούμενη χρονιά είχε ζητήσει 4η ξένη μόνο για την Ευρώπη αλλά ο Καραμπέτσος δεν αποδέχθηκε ούτε να συζητήσει το θέμα.

Η φετινή κατάσταση όμως έχει ξεφύγει από κάθε μέτρο και οι εμμονές που διακατέχουν την ΕΟΠΕ συρρικνώνουν τις δυναμικότητες των ομάδων αλλά και οδηγούν τα συμβόλαια των Ελληνίδων αθλητριών στα ύψη.
Την στιγμή που διαλύθηκε ο κορμός της Εθνικής Νεανίδων και ο αριθμός των Ελληνίδων που φεύγει στην Αμερική για σπουδές ξεπέρασε τις 45 η ΕΟΠΕ σφυρίζει αδιάφορα και δεν θέλει να πάρει πρωτοβουλίες για να δώσει άλλη ώθηση στο πρωτάθλημα.
Ο Καραμπετσος φαίνεται να μην μπορεί να αντιμετωπίσει τις προσκλήσεις του 2018 αφού λειτουργεί με νοοτροπίες του μακρινού παρελθόντος! 
Βέβαια δεν μπορεί πλέον να δηλώνει άγνοια και οι λύσεις αλλά και η απραξία έχουν ονοματεπώνυμο! 

 


Σχετικά Άρθρα