Η έχεις την αποφασιστικότητα ή δεν την έχεις!

10/03/2017 18:05395Απόψεις
Ετικέτες:
CheckPoint

Ο Καραμπέτσος διοικεί στην ουσία από τον περασμένο Οκτώβριο μέσω της προσωρινής διοίκησης και από τον Δεκέμβριο  έχει τις τύχες του βόλει στα χέρια του αλλά δεν είναι σε θέση να παρουσιάσει ούτε μια καθαρή λύση .
Ακόμα και στους ΠΟΠ δεν έδωσε σημασία στις προτάσεις της επιτροπής ανάπτυξης και ανέλαβε ο ειδικός γραμματέας να παντρέψει το χθες με το σήμερα δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα από αυτά που έλυσε!
Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν ότι η διοίκηση δεν είναι ''κρατώ ισορροπίες'' αλλά δίνω λύσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχω. Βέβαια εδώ το θέμα είναι αν υπάρχει πρόγραμμα και δεν λειτουργούν όλα, μέσω συναισθηματισμών και συμπαθειών.
Στην Ιταλία δεν πρόλαβε να αναλάβει ο νέος πρόεδρος και αμέσως εξήγγειλε τον νέο προπονητή της εθνικής γυναικών.  Το όνομα αυτού Νταβίντ Ματσάντι, ένας νέος ηλικιακά προπονητής που έχει να δώσει πολλά στο Ιταλικό βόλει,  που αφού έκατσε για χρόνια δεύτερος στην Νοβάρα άρχισε την καριέρα του σαν πρώτος και πραγματικά έχει εντυπωσιάσει. Δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα και αμέσως έδειξε τις διαθέσεις του ο πρόεδρος της Ιταλικής ομοσπονδίας Bruno Cattaneo. Δεν περείμενε που θα κάτσει η μπίλια!

Αυτά είναι μαθήματα για το πως πρέπει να λειτουργεί μια ομοσπονδία που σέβεται το προϊόν που παράγει βέβαια στην Ελλάδα η ΕΟΠΕ παράγει χρέη και αυτά μάλλον τα σέβεται αφού ασχολούνται με αυτά και όχι με το βόλεϊ.  


Στην Ελλάδα καλούμε τον Ρούση αλλά αν βρούμε χρήματα θα πάρουμε Ιταλό…. Αυτά μόνο σε χώρες της Αφρικής συμβαίνουν. 
Επιτέλους θα ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με τις εθνικές ομάδες; 
Οι εθνικές ομάδες δεν είναι η ομάδα της γειτονιάς μας που διώχνουμε τον προπονητή για να δώσομε χαρτζιλίκι στην κόρη του προέδρου.

 


Σχετικά Άρθρα