Γκιούρδας: «Πολύ καλή η προετοιμασία στην Αλεξανδρούπολη»

19/05/2017 16:30307Νέα & Ειδήσεις Eθνική Ανδρών
Ετικέτες: Εθνική ΑνδρώνΜάριος Γκιούρδας
CheckPoint

  Τον απολογισμό της  προετοιμασίας της πρώτης φάσης της εθνικής ανδρών στην Αλεξανδρούπολη, έκανε ο τιμ μάνατζερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος,Μάριος Γιούρδας στο ThrakiSportS και στον Γιάννη Παπαδόπουλο και χαρακτηριστικά υποστήριξε:

 

Μ.Γ: Η προετοιμασία στην Αλεξανδρούπολη πήγε πολύ καλά. Οι παίκτες της ομάδας ήταν ευχαριστημένοι με τις συνθήκες των προπονήσεων και γενικά της προετοιμασίας και αυτό μας κάνει εμάς χαρούμενους που επιλέξαμε να φέρουμε την Εθνική στην Αλεξανδρούπολη.

Θ.S: Είναι άλλωστε κοινό μυστικό ότι είσαι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την έλευση της Εθνικής στην Αλεξανδρούπολη. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσουμε να δούμε ξανά σύντομα την Εθνική στην Αλεξανδρούπολη;

Μ.Γ: Αυτή θα είναι επιδίωξή μας, γιατί τα πράγματα πήγαν καλά και όλοι γνωρίζουμε την αγάπη που τρέφει συνολικά στον Έβρο ο κόσμος γα το βόλεϊ. Άλλωστε στην Εθνική Ομάδα έχουμε και επτά Εβρίτες παίκτες και έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία και για αυτό το φιλικό  της περίφημης Μεικτής Έβρου με την υπόλοιπη Εθνική, ένα εσωτερικό προπονητικό διπλό ουσιαστικά που χάρηκα το γεγονός ότι το αγκάλιασε και ο κόσμος, ήρθε να το παρακολουθήσει.

Θ.S:Θα έρθει η Εθνική και για αγώνες; Γιατί αν υπήρξε ένα μικρό παράπονο, αυτό ήταν ότι πέραν της προετοιμασίας, η Εθνική Ανδρών έχει πολλά χρόνια να έρθει στην Αλεξανδρούπολη για επίσημο ή έστω για φιλικό αγώνα.

Μ.Γ:  Το θέλουμε και εμείς πολύ αυτό αλλά για να το πετύχουμε θα πρέπει να υπάρχει και γήπεδο που να πληρεί τις προδιαγραφές. Το Μιχάλης Παρασκευόπουλος είναι παλιό, ακόμα και για αυτές τις προπονήσεις της Εθνικής χρειάστηκε να τοποθετηθεί τάραφλεξ, το οποίο ωστόσο θα μείνει στην Αλεξανδρούπολη και θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί και σε αγώνες του Εθνικού. Όπως γνωρίζετε, θα είναι κομβικής σημασία να προχωρήσει η κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου. Τότε θα μπορούν να φιλοξενούνται πιο συχνά όχι μόνο προπονήσεις αλλά και επίσημοι αγώνες της Εθνικής.

Θ.S: Εσείς είστε ικανοποιημένοι από αγωνιστικής πλευράς από την δεκαήμερη παρουσία στην Αλεξανδρούπολη;

Μ.Γ:  Σίγουρα εγώ, αλλά σημασία δεν έχει τι λέω εγώ αλλά ο προπονητής που δηλώνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια και από την οργάνωση που υπήρχε. Όπως τονίζει και ο προπονητής, όλα τα παιδιά αισθάνθηκαν σαν το σπίτι τους χάρη στην εξαιρετική φιλοξενία που επιφύλαξαν οι τοπικές αρχές στην Αλεξανδρούπολη.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια, τον Δήμο, το Επιμελητήριο, την τοπική Ένωση και φυσικά όλους τους ανθρώπους του βόλεϊ που βρίσκονταν δίπλα μας. Αυτό που μας λείπει δεν είναι αυτό, αλλά ο χρόνος. Αν είχαμε 10 ημέρες ακόμη θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα και θα ήμασταν σε πολύ μεγαλύτερα επίπεδα ετοιμότητας.

Θ.S:  Πλέον πάμε για τρία φιλικά με την Τυνησία και ακολούθως την ερχόμενη εβδομάδα τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Έχουμε ελπίδες;

Μ.Γ: Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Σίγουρα δεν είμαστε φαβορί αλλά θα παλέψουμε, αυτό είναι σίγουρο.

Θ.S:  Και μετά τι;

Μ.Γ:  Φέτος δεν έχει πολλούς αγώνες. Οι παίκτες θα βρίσκονται στην Εθνική μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Μετά τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έχουμε το World League. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν τις διακοπές τους, μέχρι και τα τέλη περίπου του Αυγούστου, όπου και θα ξεκινήσουν προετοιμασία με τις ομάδες τους για τη νέα χρονιά.

Πηγη:ThrakiSportS


Σχετικά Άρθρα