Γιώργος Λαζουράς: «Να μάθουν όλοι το Snow volley» (video)

11/01/2018 15:43118Beach Volley
Ετικέτες: snow volleyball
tatoo

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, μίλησε στην κάμερα της E.O.ΠΕ. για το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Snow Volley που θα φιλοξενήσει το χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής, το διήμερο 24-25 Φεβρουαρίου.

«Με χαρά ο Δήμος Καλαβρύτων, η δημοτική επιχείρηση μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης θα διοργανώσουμε το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Snow Volley στο μοναδικό και υπέροχο χιονοδρομικό μας κέντρο. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η πρώτη διοργάνωση θα αποτελέσει τη βάση, ώστε το άθλημα αυτό που αναπτύσσεται τώρα, να διαδοθεί στην Ελλάδα και να γίνει και Ολυμπιακό άθλημα. Μέσα από την καλή συνεργασία με την Ομοσπονδία, με τους αθλητές αλλά και το χιονοδρομικό κέντρο, θα καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα βγάλουμε ασπροπρόσωπη την περιοχή μας».

Η πόλη των Καλαβρύτων έχει μεγάλη ιστορία και οι αθλητές και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν ιστορικά σημεία της περιοχής. 

«Εκτός από το χιονοδρομικό κέντρο στο οποίο και θα βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος για το πρωτάθλημα snow volley, οι αθλητές, οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφτούν τα ιστορικά μας μοναστήρια, την πόλη των Καλαβρύτων, τα σπήλαια. Υπάρχουν πολλά μέρη που μπορείς να πας και να επισκεφτείς».Σχετικά Άρθρα