''Για το καλό του βόλεϊ''

05/09/2017 02:221448Απόψεις
Ετικέτες: Στάθης Νικολούζος
CheckPoint

Οι παθογένειες του Ελληνικού βόλεϊ ξεκινούν από τους ανθρώπους που το διοικούν. Όχι μόνο στην ομοσπονδία αλλά και στα σωματεία. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με αρκετό κόσμο τώρα που προέκυψε το θέμα του Ηρακλή. 

του Στάθη Νικολούζου


Εκείνο που κατάλαβα είναι ότι ο καθένας μετράει το καλό του βόλεϊ με το πόσο συμφέρει το σωματείο του, όλοι βάζουν όρους για το ποιος πρέπει να ανέβει, πόσοι πρέπει να υποβιβάζονται. Μίλησα με καμιά 15αριά ανθρώπους, είχαν 15 διαφορετικές απόψεις. 
Σίγουρα ο Καραμπέτσος θα μπερδευτεί αν αρχίζει να τους ρωτάει όπως μπερδεύτηκα και εγώ και κατάλαβα ότι ''το καλό του βόλεϊ'' είναι σχετικό.
Άκρη δεν θα βγει γιατί όλοι έχουν πίσω σκέψεις και νομίζουν ότι ο ''πήχης'' έχει πέσει πολύ στην Α1 (έχω αντίθετη άποψη) εκτός και αν πιστεύουν οι ομάδες της pre league ότι με το ανεβούν θα εξασφαλίσουν στην χειρότερη την παρουσία τους στην pre league την επόμενη χρονιά.

Ο Καραμπέτσος θα πιεστεί για να δώσει λύση πάντα με το τροπάρι για το καλό του βόλει ας βρεθεί ένας να φωνάξει ''μην κάνετε άλλο καλό στο βόλεϊ''.
Αλήθεια θα μπουν κανόνες κάποια στιγμή στην Α1; 
Το πρόστιμο διπλασιάστηκε αλλά δεν έφερε αποτέλεσμα, μήπως πρέπει να δούμε σοβαρά αν υπάρχει λόγος ύπαρξης ενός συλλόγου αν δεν κατεβάζει πρώτη ομάδα σε άντρες ή  γυναίκες; 
Από πότε τις ακαδημίες τις βαφτίζουμε συλλόγους; Μου θυμίζει κάτι γυμναστήρια που για να γλυτώσουν την εφορία βαφτίζονται σύλλογοι! 

Πάμε τώρα στο θέμα που έβαλε την φωτιά … ο Ηρακλής λένε δεν θα κατέβει γιατί χρωστάει, και ποια ομάδα δεν χρωστάει πλην εξαιρετικών περιπτώσεων;
Δηλαδή θα ξεχρεώσει ο Ηρακλής αν δεν κατέβει; 
Μάλλον τα χρέη θα αυξηθούν αν αναλογιστεί κανείς ότι σε αυτά θα προστεθούν τα 15.000 ευρώ του προστίμου, ταλαντούχα παιδιά θα φύγουν γιατί τους είχαν υποσχεθεί ότι θα παίζουν στην γυναικεία ομάδα με αποτέλεσμα να μην φτάσουν στον φετινό στόχο των κορασίδων, τα άλλα σωματεία που είναι στο Ζηρίνειο θα διεκδικήσουν περισσότερες ώρες και όλα αυτά θα φέρουν την ''σμίκρυνση'' του Ηρακλή που πολύ ονειρεύονται μέσα και έξω από ''τα τείχη της πόλης''!
Για το καλό του βόλεϊ λοιπόν σταματάω για σήμερα το γράψιμο! 

 


Σχετικά Άρθρα