Για γέλια και για κλάματα! Όρισαν τον τελικό κυπέλλου 2 μήνες μετά την λήξη του πρωταθλήματος!

08/06/2018 16:17748Απόψεις
Ετικέτες: ΕΣΠΕΚΕΛ
CheckPoint

Το θέατρο του παραλόγου στα διοικητικά του βόλεϊ συνεχίζεται με πρωταγωνιστεί αυτή η την φορά την ΕΣΠΕΚΕΛ η οποία όρισε τον τελικό κυπέλλου γυναικών της Ένωσης 2 μήνες μετά την λήξη του πρωταθλήματος και μέσω των πανελληνίων εξετάσεων.
Την παλινωδία αυτή μας γνωστοποίησε ο ΦΙΛ/ΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ μάλιστα οι αστειότητες συνεχίζονται αφού η Ένωση με email της ζητάει να φέρουν οι ομάδες μαζί μπάλες φύλΦΙΛ/ΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣο αγώνα και νερά! Τρομερή οργάνωση! 

 

Η καταγγελία του ΦΙΛ/ΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ:
Θέλουμε να πιστεύουμε και συνεχώς βρίσκουμε επιβεβαίωση σε αυτό, πως το σωματείο μας έχει αφήσει τις θετικότερες των εντυπώσεων τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και σε θέματα συμπεριφοράς.
Η προσπάθεια μας αυτή κρατάει αρκετά χρόνια τόσο στα τοπικά πρωταθλήματα αλλά και στις εθνικές κατηγορίες που συμμετέχει η ομάδα μας με επιτυχία τα τελευταία  χρόνια.
Δυστυχώς όμως το σωματείο μας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να εκφράσει τα έντονα παράπονα του.
Κύριοι της ΕΣΠΕΚΕΛ , το παραμύθι τελειώνει εδώ. Εμείς κομπάρσοι στο ΄΄θέατρο Σκιών ΄΄ που στήσατε,  παίρνοντας κωμικοτραγικές αποφάσεις, δεν θα γίνουμε. Η υπομονή εξαντλήθηκε.
Δεν μας σεβαστήκατε σαν πρόσωπα και σαν ομάδα αλλά απλά επιμείνατε στην στάση σας να πραγματοποιήσετε έναν αγώνα Τελικού Κυπέλλου , μόνο και μόνο να βγάλετε την υποχρέωση παρόλο που σας έχουμε γνωστοποιήσει επανειλημμένα ότι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν  υπάρχει πλέον γυναικεία ομάδα.
Δυστυχώς για ακόμη μια φορά, στον θαυμαστό κόσμο  του Πρωταθλήματος Γυναικών  της  ΕΣΠΕΚΕΛ , ζούμε καταστάσεις που δεν τιμούν το ερασιτεχνικό βόλεϊ.
Οι αποφάσεις σας θεωρούμε ότι προκαλούν και δεν αντιμετωπίζουν το Σωματείο μας με το σεβασμό που του αξίζει, έτσι δεν μπορούμε παρά να διαμαρτυρηθούμε ανοικτά.
Δεν επιθυμούμε σε κανένα σημείο να μειώσουμε την ομάδα του ΓΣ Ελασσόνας  στην οποία δίνουμε συγχαρητήρια για την φετινή της πορεία, αλλά επιθυμούμε διακαώς να δώσουμε έμφαση στο γεγονός ότι η ΕΣΠΕΚΕΛ δεν κατάφερε να κρατήσει τις ισορροπίες και την ανάλογη σοβαρότητα  που απαιτεί μια αναμέτρηση δύο ομάδων που πάλεψαν μέχρι τελευταία αγωνιστική για την πρώτη θέση του πρωταθλήματος και θα πάλευαν και για την κατάκτηση του Κυπέλλου.
Δεν είναι δυνατόν μετά από δυόμισι μήνες που έχει τελειώσει το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Γυναικών , λίγες μέρες μετά αφότου έχουν λήξει οι υποσχετικές (31-5-2018), να έχει η ΕΣΠΕΚΕΛ την απαίτηση να κατεβάσουμε την Γυναικεία ομάδα να διεκδικήσει το κύπελλο.
Να μαζέψουμε τις αθλήτριες από τις παραλίες ή να παρακαλέσουμε την ΕΟΠΕ να εξαιρέσει την ομάδα μας από την λήξη των υποσχετικών μεταγραφών απλά και μόνο γιατί η ΕΣΠΕΚΕΛ θυμήθηκε τον τελικό κυπέλλου και πρέπει να βγάλει την υποχρέωση. Εκτός και αν πιέζετε από κάποιους.  Η προχειρότητα στο μεγαλείο της .
Αλλά αν και εφόσον ο ΓΣ Ελασσόνας συμφωνεί με την απόφαση της ΕΣΠΕΚΕΛ , εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να κατεβάσουμε την πρωταθλήτρια ομάδα των Παγκορασίδων, η οποία είναι η μοναδική που βρίσκεται σε αγωνιστική κατάσταση.
Τέλος, η ομάδα μας πέρα από την ανοικτή της διαμαρτυρία, θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προασπίσει τα συμφέροντα της απέναντι σε ανθρώπους που δεν της επιδεικνύουν το δέοντα σεβασμό και με τη συμπεριφορά τους μειώνουν την προσπάθεια της διοίκησης, του προπονητή και των παικτριών μας.
Το ΔΣ
 Το  mail που  στάλθηκε από την ένωση:
Σας πληροφορούμε ότι ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών, ΦΙΛ/ΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 8-6-2018 στο κλειστό Γυμναστήριο ΤΥΡΝΑΒΟΥ στις 20.30 .  Παρακαλούνται τα σωματεία να έχουν μαζί τους μπάλες, φύλλο αγώνα και νερά.
ΕΣΠΕΚΕΛ

 


Σχετικά Άρθρα