Φοινικας Σύρου: Μουσική βραδιά με Αργυρό και Otherview

06/07/2017 21:00176Φοίνικας Σύρου Προτάσεις Εξόδου
Ετικέτες: Φοίνικας Σύρου

 Μουσική βραδιά με τον τραγουδιστή Κων/νο Αργυρό και το συγκρότημα Otherview διοργανώνει στις 9  Αυγούστου στη Σύρο ο Φοίνικας Σύρου ο οποίος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας οτι η προπώληση των εισιτηρίων, ξεκίνησε:

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και το φετινό καλοκαίρι ο Κωνσταντίνος ΑΡΓΥΡΟΣ θα μας χαρίσει μοναδικές βραδιές με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο! Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του, τον Αύγουστο ταξιδεύει  σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας για ένα εντυπωσιακό live που θα κερδίσει για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις!

Μετά τις Sold out εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τις επιτυχίες του τελευταίου του δίσκου "Όσα νιώθω" να έχουν φτάσει την κορυφή των προτιμήσεων των Ελληνικών Ραδιοφώνων και με ρεκόρ προβολών στο YouTube , ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται για πρώτη φορά στην ΣΥΡΟ για ένα μαγικό βράδυ που το περίμενες καιρό!

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 ο Κωνσταντίνος ΑΡΓΥΡΟΣ στο Χώρο Πολιτισμού "Μάνος Ελευθερίου" στην Σύρο στις 21:00, έρχεται  για να μας παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό live, με ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα απ' την προσωπική του δισκογραφία αλλά και με  τραγούδια που έχουμε αγαπήσει!

    Μαζί του , το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας, οι Otherview σε ένα εντυπωσιακό act καθώς και μια οκταμελής ορχήστρα καταξιωμένων μουσικών! 

Διοργάνωση : Α.Ο. Φοίνικας Σύρου!

Τιμή Εισητηρίου :12 ευρώ (Προπώληση), 15 ευρώ (Ταμείο)»


Σχετικά Άρθρα