«Αντάρτικο» και από τον Φιλαθλητικό Λάρισας

14/06/2017 18:03460Απόψεις
Ετικέτες: Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός

ΣΕ "ΝΤΌΜΙΝΟ " που παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις εξελίσσεται η άρνηση των ομάδων να συνταχθούν με αυτά που ορίζει το ΔΣ της ΕΟΠΕ. Η τελευταία αντίδραση από τον Φιλαθλητικό Λάρισας που καλεί να "επαναστατήσουν" όλες οι επαρχιακές ομάδες του βορρά .
 

Κύριοι
με όλο το θάρρος, σας είχα στείλει πριν 2 ημέρες ενα email που αφορούσε την αντιμετώπιση που έχουμε από την ΕΟΠΕ όσο αφορά τις ομάδες της Β Εθνικής των Ενώσεων ΕΣΠΕΚΕΛ,ΕΣΠΕΘ,ΕΣΠΕΜ,ΕΣΠΕΔΕ,ΕΣΠΕΘΡ, και σας προέτρεπα να κάνουμε μια κοινή διαμαρτυρία.

Με λύπη διαπιστώνω ότι ανταποκρίθηκαν μέχρι τώρα εκτός από την ομάδα μας μόνο η ομάδα της Ελλασόνας,του Φιλαθλητικού Αμπελώνα και του Ποσειδώνα Βέροιας. Και πραγματικά αναρωτιέμαι.....δεν ενδιαφέρει κανέναν άλλο τι αποφασίζουν για εμάς;....είμαστε ομάδες β΄διαλογής;
 

Αύριο η ΕΟΠΕ αποφασίζει.......έστω και την τελευταία στιγμή περιμένω από εσάς να ανταποκριθείτε  στο κάλεσμα μας .

Σας στέλνω για ακόμη μια φορά το κείμενο διαμαρτυρίας ώστε όλοι μαζί να αντιταχθούμε στην αδικία προς τους συλλόγοθυς μας.
Με εκτίμηση
Ακριβούλης Βασίλης
Πρόεδρος Φιλαθλητικού

Κύριοι
Όλοι μας παρακολουθούμε όλες αυτές τις ημέρες με ενδιαφέρον τις διεργασίες που γίνονται για την κατανομή των ομάδων και την συγκρότηση των 2 ομίλων της νέας Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών μετά την δημιουργία της pre league. 

Μας λυπεί  όμως  το γεγονός ότι η ομοσπονδία , η οποία δείχνει καταφανέστατα ότι δεν ήταν έτοιμη να διαχειριστεί  όλες αυτές τις αλλαγές στο χώρο του γυναικείου  βόλεϊ, προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο  και με σπασμωδικές κινήσεις οι οποίες δεν έχουν καμία λογική,  χωρίς ίχνος ισονομίας απέναντι στις ομάδες του Βορρά που αγωνίζονται στην Β Εθνική, σε σχέση με τον Νότο, να συγκροτήσει τους ομίλους της Α2 Εθνικής με ‘’θύματα’’  τις ομάδες του Βορρά.
 

 Πραγματικά θα θέλαμε να μας απαντήσετε παρακαλώ:
Με ποια λογική από την ΕΟΠΕ  προτάθηκε(ίσως και να αποφασίστηκε) στην συνάντηση των ομάδων της νέας Α2 που έγινε πρόσφατα , να ανεβαίνει ΜΟΝΟ μία ομάδα από όλες τις Ενώσεις του Βορρά  στην Α2 ενώ από τον Νότο θα ανεβαίνουν 5 ομάδες;

Πρέπει οι ομάδες της Β΄Εθνικής του Βορρά να ‘’πληρώσουν’’ το πρόβλημα που προέκυψε με τον όμιλο  της Α2 του Βορρά; 
 

Θεωρείτε τις ομάδες του Βορρά υποδεέστερες από εκείνες του Νότου και μας αντιμετωπίζετε διαφορετικά;
Εμείς που αγωνιζόμαστε στην Β Εθνική δεν αξίζουμε την ίδια αντιμετώπιση  με τις ομάδες των Εθνικών κατηγοριών ;
 

Σεβαστείτε παρακαλώ την προσπάθεια των συλλόγων μας και αντιμετωπίστε μας  με ίσους όρους και όχι σαν ομάδες Β΄διαλογής, αν πραγματικά θέλετε την ανάπτυξη για όλη την Ελλάδα .  Θα προστατέψουμε τον δικό μας αγώνα επιβίωσης και τον ιδρώτα των αθλητριών μας και θα το κάνουμε με κάθε τρόπο.

Το κείμενο υπογράφουν οι σύλλογοι:
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ

Πηγη: liberovolley


Σχετικά Άρθρα