Έτσι κτίζονται οι ομάδες!

13/04/2017 02:52620Απόψεις Ολυμπιακός Challenge Cup Γυναικών
Ετικέτες:
CheckPoint

Παράδειγμα προς μίμηση η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού!


Του Στάθη Νικολούζου 
Εχθές το βράδυ ο Ολυμπιακός πέτυχε μια εκπληκτική νίκη στον πρώτο τελικό του challenge cup απέναντι σε μια Τούρκικη ομάδα με μεγάλο, πλούσιο ρόστερ και καλή οργάνωση, την Μπούρσα.
Ο Ολυμπιακός που όλοι θαυμάσαμε εχθές άρχισε να βάζει θεμέλια το 2011 όταν στο τιμόνι του ερασιτέχνη ανέλαβε ο ''αρχηγός'' της θύρας 7 ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ.
Που αφού στα δύο πρώτα χρόνια ξεχρέωσε τον ερασιτέχνημε με καλή οικονομική διαχείριση, έβαλε πλώρη για πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα και αφού τα μάζεψε όλα,  έβαλε πλώρη και για τα ευρωπαϊκά.   
Ο Κουντούρης αμφισβητήθηκε όσο κανένας στην αρχή αλλά διέψευσε τους πάντες, χτίζοντας τον Ολυμπιακό που τώρα σέβονται αντίπαλοι και φίλοι.
Το κρυφό ατού του Κουντούρη ότι εμπιστεύθηκε δικούς του ανθρώπους που με την καθοδήγηση του έφταναν το ένα τμήμα μετά το άλλο στην κορυφή.
Το γυναικείο βόλεϊ εμπιστεύθηκε στον Νίκο Κατσιούρα και δικαιώθηκε πλήρως… 
Βήμα βήμα  έχτισε τον Ολυμπιακό που απολαύσαμε εχθές. 
Ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην Τουρκία ο Ολυμπιακός εχθές απόδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι Ευρωπαϊκή ομάδα μακριά από την μιζέρια που υπάρχει στον χώρα μας και το άθλημα που αγαπάμε. 
Δεν άλλαζε το ρόστερ κάθε χρόνο αλλά έκανε μικρές παρεμβάσεις με την προσθήκη 2-3 αθλητριών το πολύ. Επέλεξε καλό προπονητή και τον πλαισίωσε με Έλληνες βοηθούς.

Δούλεψαν όλοι μαζί αθόρυβα χωρίς τυμπανοκρουσίες και το αποτέλεσμα ήρθε!  
Οι σύλλογοι αλλά και η ομοσπονδία πρέπει να παραδειγματιστούν, τα αποτελέσματα έρχονται με δουλειά και μεθοδικότητα σε βάθος χρόνου! 
Συγχαρητήρια και πάλι, κάνατε έναν Ολυμπιακό που με την δυναμική του μπορεί να δώσει ώθηση στο Ελληνικό βόλεϊ γυναικών! 

 


Σχετικά Άρθρα