ΕΣΠΕΚΕΛ: Άλμα ανόδου για τον ΑΟ Σουφλαρίων

20/04/2017 16:08477Ενώσεις Τοπικά Τοπικά Γυναικών
Ετικέτες: ΕΣΠΕΚΕΛΑΟ Σουφλαρίων
CheckPoint

Μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια του για την άνοδο στη Β΄ Εθνική Γυναικών ΕΣΠΕΚΕΛ, πέτυχε ο ΑΟΣ στην Ιτέα με αντίπαλο την τοπική ομάδα με 0 – 3. Με τη νίκη αυτή σκαρφάλωσε στην 1η θέση της βαθμολογίας με τη λήξη του 1ου γύρου του πρωταθλήματος των σχετικών play off.

 Αγωνιστικά ο ΑΟΣ μπήκε στον αγώνα με αποφασιστικότητα και έχοντας πολύ καλό σερβίς – υποδοχή και αποτελεσματικότητα στη επίθεση ήταν κυρίαρχος στο 1ο σετ όπου προηγούνταν σταθερά με 1 – 4, 6 – 11, 11 – 17 και να τελειώσει το σετ με 14 – 25.

Με την ίδια αποφασιστικότητα ξεκίνησε και το 2ο σετ όπου προηγήθηκε 1 -4, 6 – 12, 11 – 19. Σε εκείνο το σημείο η ομάδα των Σουφλαρίων έκανε την αντεπίθεσή της προσπαθώντας να πλησιάσει στο σκόρ μειώνοντας έτσι σε 18 – 21 και ισοφαρίζοντας 23 – 23. Ο ΑΟΣ αντέδρασε με επιτυχία και πήρε το σετ με 23-25.

Στο 3ο σετ η ομάδα της Ιτέας μπήκε αποφασισμένη ήταν κοντά στο σκόρ 2 – 2, 5 – 5, και πέρασε μπροστά 8 – 6,10 – 8, 13 – 12. Η φιλοξενούμενη ομάδα όμως, ανέβασε την απόδοσή της, μειώνοντας τα λάθη και ισοφάρισε 14 – 14, πέρασε μπροστά 15 – 16, 16 – 18 και τελικά πήρε το σετ 18 – 25 και τον αγώνα με 0 – 3.

 

«Συγχαρητήρια σε Καρανάσταση και κόσμο»

 

Μετά τη λήξη του αγώνα η διοίκηση του συλλόγου ανέφερε σε δελτίο Τύπου:

«Η εμφάνιση της ομάδας ήταν εντυπωσιακή και έδειξε τις δυνατότητές της για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για τη νίκη και την εμφάνιση και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις θυσίες που κάνουν για την επίτευξη του στόχου.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στην Αθλήτρια Καραναστάση Κατερίνα που μετά από μία περιπέτεια που πέρασε μπήκε στο γήπεδο και έδωσε κάθε ικμάδα των δυνάμεων της.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας οι οποίοι έδωσαν ένα βροντερό παρών στο γήπεδο δίνοντας ώθηση στις αθλήτριες. Η δική τους παρουσία και η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν έκαναν την ομάδα να μην αισθανθεί καθόλου ότι αγωνιζόταν εκτός έδρας. Ήταν η καλύτερη εξέδρα που είχε η ομάδα μέχρι σήμερα.

Ευχαριστούμε. Α.Ο.Σουφλαριών: Καραναστάση Κ. ,Φούντα Ειρ., Τσόκανου Τζ., Σουλτσιώτη Β., Παπαγιάννη Φρ., Χαλκιά K. ,Χαλκιά Α. /L, Παπακωνστατίνου Γ., Κακαράντζα Κ., Μπαρούτα Γ., Μυλωνά Β., Τσιούλκα Ν./L, Τσιάρα Ε., Νικοπούλου Τζ. Α.Σ.Ιτέας: Αλεξανδρή, Τράκα, Μάκου, Μπεχλιβανίδη, Θεοχάρη, Τσελε, Βαρβιτσιώτη, Κοτσαμπάση, Αγγελέτου, Καραγιαννίδη, Αγγελέτου Ι., Τσώνου, Στρογγύλου, Μπραούζου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ο Πρόεδρος

 Μαρίνος Καβριγιάννης»


Σχετικά Άρθρα