Ελπίδα: «Η ανακοίνωση εκφράζει το κάθε σωματείο»

30/05/2017 13:47561Α2 Γυναικών Α’ Όμιλος (1ος Υπο-όμιλος) Α’ Όμιλος (2ος Υπο-όμιλος) Β΄ Όμιλος (1ος Υπο-όμιλος) Β΄ Όμιλος (2ος Υπο-όμιλος) Εθνικές κατηγορίες Β΄ Εθνική Γυναικών Ενώσεις ΕΟΠΕ, ΕΣΑΠ
Ετικέτες: Ελπις Αμπελοκήπων
be a maverick

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελπίδα Αμπελοκήπων, σύμφωνα με την οποία ξεκαθαρίζει πως η προηγούμενη ανακοίνωση των 6 ομάδων εκφράζει την καθεμία ξεχωριστά και δεν έχει να κάνει με κανενός είδους υποκίνηση. Αναλυτικά:

«Με αφορμή την ανακοίνωση σχετικά με τη συμμετοχή σωματείων στην υπο- δημιουργία pre-league γυναικών, δημιουργήθηκε μια παραφιλολογία σχετικά με την υποκίνηση κάποιων από άλλους. Κάποιοι άλλοι μάλιστα εξέλαβαν το κείμενο που δημοσιοποιήθηκε ως ανακοίνωση του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων.

Επιθυμούμε λοιπόν να διευκρινήσουμε, αν και θα έπρεπε να είναι περιττό, ότι η ανακοίνωση που εστάλη τη Δευτέρα 29 Μαϊου 2017, εκφράζει τις απόψεις σωματείων που έχουν τη δική τους ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ, δε χρειάζονται κανενός είδους "υποκίνηση" για να διαμορφώσουν την άποψή τους και φυσικά δε μπορεί κανείς να καπηλευτεί τις αποφάσεις τους.

Εννοείτε ότι δε πρόκειται να ασχοληθούμε με γελοιότητες περί διαχωρισμών Βορρά- Νότου που κάποιους βολεύει να χρησιμοποιούν.

Από τον ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων».