Δήλωση Προέδρου Μίλωνα Μιχάλη Σακελλαρίδη

13/09/2017 13:4747
Ετικέτες: Μίλωνας

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ για την συμμετοχή σας στο βαρύ πένθος της απώλειας του Δημήτρη Ράπτη. 
Δεν είναι μόνο ο Σύλλογος μας, αλλά και η πόλη της Νέας Σμύρνης καθώς και η κοινωνία μας που από σήμερα είναι φτωχότεροι! Θέλω να σταθώ και να σημειώσω την συμμετοχή του Φίλου σωματείου ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ στο πένθος μας και το σημειώνω γιατί μαζί με τον Δημήτρη ξεκινήσαμε την προσπάθεια συνεργασίας και συνεχούς επαφής μεταξύ των δύο όμορων και ιστορικών σωματείων και όπως φαίνεται αυτή η προσπάθεια αρχίζει να καρποφορεί.
Θα συνεχίσουμε αυτή τη προσπάθεια , καθώς και άλλες που ήταν και είναι κοινό μας όραμα. Αυτό είναι η καλύτερη τιμή στη μνήμη του Δημήτρη. Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ , Ο Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.Σ είναι το σπίτι ΟΛΩΝ μας και γι αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να το διατηρούμε και να το βελτιώνουμε. Οι παρακαταθήκες που μας άφησε ο Δημήτρης μαζί με την στάση ζωής του και τα διδάγματα που βγαίνουν από αυτήν είναι η πυξίδα μας για το "Αύριο".
Σας ευχαριστώ πολύ και σας διαβεβαιώνω ότι όσο ζω, όσο έχω την υγεία και την δύναμη που απαιτούνται θα συνεχίσω για την ολοκλήρωση όλων αυτών.

Μιχάλης Σακελλαρίδης 
Πρόεδρος ΑΟΝΣ Μίλων


Σχετικά Άρθρα