Χριστοδούλου: «Με τον καλό μας εαυτό για το 1-0»

21/04/2017 19:3079Α1 volley league Γυναικών 2016/2017 volleyleague Γυναικών Ολυμπιακός Παναξιακός
Ετικέτες: Α1 γυναικώνΟλυμπιακός

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου αναφερόμενη στην τελική σειρά των πλει οφ κόντρα στον Πανναξιακό που ξεκινάει αύριο στο Ρέντη, τόνισε τα εξής:

 

«Το πρωτάθλημα είναι από την αρχή ο μεγαλύτερος στόχος μας. Γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως αυτή του Πανναξιακού φέτος, η οποία έχει δείξει ότι είναι μια πολύ δουλεμένη ομάδα. Εμείς από τη μεριά μας, θέλουμε να βγάλουμε ένα καλό εαυτό και να κάνουμε το 1-0 μέσα στην έδρα μας».

Για το πόσο έχει βοηθήσει η φετινή πορεία στην Ευρώπη τις «ερυθρόλευκες» και το αν υπάρχει κάποια κούραση, η διεθνής άσος σχολίασε: «Σίγουρα το ότι είχαμε πολλά ευρωπαϊκά παιχνίδια και παίξαμε με δύσκολες ομάδες αποτελεί ένα αβαντάζ αλλά δεν υπάρχει κούραση όταν κρίνεται ένας τίτλος. Η ομάδα μπαίνει στο γήπεδο, έτοιμη να τα δώσει όλα».

Οι δυο ομάδες γνωρίζονται καλά αλλά για το κατά πόσο αυτοί οι αγώνες είναι διαφορετικοί, η Στέλλα Χριστοδούλου απάντησε: «Σίγουρα είναι διαφορετικά παιχνίδια από αυτά της κανονικής περιόδου και του τελικού του Κυπέλλου και θεωρώ ότι ότι η Νάξος είχε το χρόνο να προετοιμαστεί και ότι σε αυτή τη σειρά βρίσκονται οι δυο καλύτερες ομάδες. Ωστόσο, κοιτάμε αποκλειστικά και μόνο αυτό που κάνουμε εμείς μέσα στο τάραφλεξ».


Σχετικά Άρθρα