Χίπε: «Θα δώσουμε και την καρδιά μας για το Ευρωπαϊκό»

02/04/2018 17:28586Challenge Cup Γυναικών Ολυμπιακός
Ετικέτες: ΟλυμπιακόςΣάσκια Χίππε
be a maverick

Για τρίτη φορά στην καριέρα της ετοιμάζεται να παίξει τελικό Challenge Cup με τον Ολυμπιακό και μιλά για τον Σπανούλη, την πιο τρελή στα αποδυτήρια, την θάλασσα και τις διακοπές.

Η Γερμανίδα «μπόμπερ» των Πειραιωτών, Σάσκια Χίπε, μιλώντας στα κανάλια Novasports, δεν έκρυψε την επιθυμία της να φέρει το ευρωπαϊκό στον Πειραιά ενώ μίλησε για το ενδεχόμενο να μείνει για 3η συνεχή χρονιά στο τμήμα των πρωταθλητών αλλά και για την 11η Απριλίου, ημέρα και των δύο επαναληπτικών τελικών του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η συνέντευξή της:

Για τον ευρωπαϊκό τελικό με την Μπούρσα: Δεν ξέρω αν αυτή η ομάδα είναι καλύτερη ή χειρότερη από πέρυσι, αλλά είναι ένας τελικός κι όλα είναι πιθανά. Δεν έχω πει τίποτε έως τώρα στα κορίτσια και δεν θα πω μέχρι το επόμενο παιχνίδι γιατί έχουμε συνηθίσει να κάνουμε τα ίδια πράγματα και δεν χρειάζεται ν' αλλάξουμε ένα σύστημα που νικά. Δεν ξέρω τι να αλλάξω, δεν χρειάζεται κάτι ν' αλλάξει. Να είμαστε συγκεντρωμένες, να παίξουμε το καλύτερο μας βόλεϊ κι αν παίξουμε το καλύτερο μας τότε έχουμε πιθανότητες.

Η υπόσχεση στους φιλάθλους του Ολυμπιακού: Υπόσχομαι ότι θα δώσουμε την καρδιά μας, θα προσπαθήσουμε το καλύτερο κι ελπίζω οι οπαδοί μας να έρθουν όπως στο προηγούμενο παιχνίδι και περισσότεροι, γιατί δημιουργούν καταπληκτική ατμόσφαιρα και είναι πολύ δύσκολο για κάθε αντίπαλο να παίξει εναντίον μας με αυτό το κοινό. Όταν βλέπεις την εξέδρα γεμίζεις αδρεναλίνη, βγαίνει το θηρίο από μέσα σου και απλά θέλεις να τα δώσεις όλα και απλά θέλεις να παίξεις. Αν με γνωρίσει κάποιος στον δρόμο αμέσως μου λέει φέρτε μας το ευρωπαϊκό, πάμε. Είναι πολύ ωραίο, σου δίνει κίνητρο, σου δίνει ακόμη μεγαλύτερη ενέργεια. Έχω την αίσθηση ότι οι οπαδοί μας είναι πολύ καλοί, διαβάζω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι γράφουν πως ότι κι αν γίνει είναι περήφανοι για μας, έτσι έχω την αίσθηση ότι είναι πίσω μας και μας κάνουν δυνατότερες.

διαβάσε στo fosonline.gr όλη την συνέντευξη 


Σχετικά Άρθρα