Αρσενιάδης: «Δεν ξέρω αν υπάρχει επόμενη ημέρα…»

20/03/2017 11:04241ΑΟΠ Κηφισιάς Κύπελο Ελλάδας Ανδρών
Ετικέτες: ΑΟΠ ΚηφισιάςΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝΚώστας Αρσενιάδης
CheckPoint

Παρά την τέταρτη σερί παρουσία της Κηφισιάς σε Final 4 Κυπέλλου και τρίτη σε τελικό της διοργάνωσης, ο Κώστας Αρσενιάδης εμφανίστηκε προβληματισμένος για το μέλλον του ΑΟΠΚ. Σε αντίθεση με ό,τι θα περίμενε κανείς, ο Έλληνας τεχνικός άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την επόμενη ημέρα της ομάδας της Κηφισιάς μιλώντας στην κάμερα του Volleyland.gr μετά τον τελικό του Κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη:

«Δεν ξέρω ποια είναι τα συναισθήματα μου. Φτάσαμε πολύ κοντά και πρέπει να είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, όμως υπάρχει και η απογοήτευση. Έχουμε σημαντικές αδυναμίες σαν ομάδα. όμως θέλαμε να καταθέσουμε και την ψυχή μας σ’ αυτό το παιχνίδι. Η Κηφισιά έχει κάνει το απίστευτο. Έχει πάει σε τέσσερα συνεχόμενα Final 4 και τρεις τελικούς. Δεν είναι εύκολο να κάνεις την υπέρβαση, δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο που μπορείς να βάλεις ένα γκολ και να καθίσεις πίσω.

Εδώ πρέπει να παίξεις με μία ομάδα που υπερτερεί σε όλα και πρέπει να παίξεις καλύτερα. Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι, που και ο αντίπαλος έχει προετοιμαστεί καλύτερα, γιατί έχουν και πολύ υλικό και περισσότερο χρόνο σε σχέση με εμάς, που τρέχουμε με πολλά προβλήματα… Όλα αυτά μαζί κάνουν άθλο αυτό που έχει πετύχει η Κηφισιά. Βέβαια πάντα υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν στο κάτι παραπάνω. Θα είναι δύσκολο στα πλέι οφ να κάνουμε κάτι αντίστοιχο, είναι μία δύσκολη χρονιά για εμάς και έχει εξελιχθεί σε εκπληκτική. Η προσπάθεια που έγινε φέτος είναι δυσκολότερη από πέρσι και φτάσαμε πιο κοντά από ποτέ».

Για την επόμενη ημέρα της ομάδας του, ο προπονητής της Κηφισιάς δεν εμφανίστηκε αισιόδοξος: «Κανονικά αυτό που κάναμε πρέπει να αποτελεί προίκα για τη συνέχεια, αλλά για την Κηφισιά όχι. Δεν ξέρω αν υπάρχει επόμενη μέρα, δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. Δεν ξέρω αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε θετικά αυτή την προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντική η επόμενη μέρα, και ειδικά για ομάδες τέτοιου βεληνεκούς. Ο Ολυμπιακός θα υπάρχει πάντα, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ το ίδιο. Η δυσκολία πέφτει σε ομάδες όπως η Κηφισιά, με πολύ χαμηλά μπάτζετ, με αδυναμίες, όπως ότι δεν έχουμε τους χιλιάδες φιλάθλους. Πολλές φορές, η προσπάθεια λίγων ανθρώπων έχει ένα ρίσκο και μεγάλο κίνδυνο για ομάδες όπως η Κηφισιά».

 Σχετικά Άρθρα