Ένταση και διακοπή στο τουρνουά του Άρη!

07/10/2017 18:02968Β΄ Όμιλος (1ος Υπο-όμιλος)
Ετικέτες: ΑΡΗΣΜιχάλης ΖορπίδηςΤουρνουα
be a maverick

‘Άδοξο τέλος είχε η πρώτη μέρα του τουρνουά «Μιχάλης Ζορπίδης» που διοργανώνει ο Άρης καθώς λόγω κακού προγραμματισμού, η δεύτερη αναμέτρηση στη Μίκρα ανάμεσα στον Άρη και την ΧΑΝΘ διεκόπη,  για να γίνει  τοπικός αγώνας μπάσκετ.

 Υπήρξε μεγάλη ένταση των εμπλεκομένων με συνέπεια η διοίκηση του Άρη να εκδώσει «καυστική» ανακοίνωση που αναφέρει: 

«Το ανδρικό τμήμα πετοσφαίρισης( volleyball ) του Α.Σ. ΑΡΗ Θεσσαλονίκης ζητά ΣΥΓΝΩΜΗ από τον κόσμο , τους αθλητές , τους παράγοντες , τους διαιτητές και όλους όσους βρίσκονταν εχθές στον αγώνα ΑΡΗΣ - ΧΑΝΘ του 2ου Τουρνουά΄΄ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΟΡΠΙΔΗΣ΄΄ εξαιτίας της μη σωστής ροής του παιχνιδιού . 

Το ανθρώπινο λάθος του υπεύθυνου προγράμματος αμαύρωσε η απολίτιστη και εριστική συμπεριφορά του ΄΄προπονητή΄΄ ομάδας της επόμενης προγραμματισμένης συνάντησης για το Β τοπικό ! Βλαχομαγκιές ( του στυλ θα σας πετάξω έξω από το γήπεδο ) και ψευτοτσαμπουκάδες ΔΕΝ δεχόμαστε από κανέναν διότι σαν ΑΡΗΣ πιστεύουμε ακράδαντα στο αθλητικό ιδεώδες !

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο των ΕΑΚ και τους εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας για την συμβολή τους στην εκτόνωση της έντασης που ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως εξαιτίας αυτής δεν τελείωσε ως όφειλε ο αγώνας . 

Για την ιστορία στο πρώτο παιχνίδι ο Νέστωρ νίκησε 3 - 1 τον Πήγασο Πολίχνης και πέρασε στον τελικό ενώ στο ΑΡΗΣ - ΧΑΝΘ σταμάτησε στο 1 -2 υπέρ της ΧΑΝΘ η οποία και θα αντιμετωπίσει τον Νέστωρ !!!

Όπως σας σεβόμαστε θα μας σέβεστε !!!»


Σχετικά Άρθρα