Αργώ Βόλου: Σπουδαία νίκη των ανδρών στα Τρίκαλα

21/03/2017 19:19199Τοπικά Τοπικά Ανδρών
Ετικέτες:
CheckPoint

Με 3-0 σετ κέρδισε η ομάδα των ανδρών της ΑΡΓΟΥΣ στα Τρίκαλα , την ομάδα της ΑΜΙΛΛΑΣ, στα πλαίσια της 13ης (προτελευταίας) αγωνιστικής της Β΄εθνικής κατηγορίας ΕΣΠΕΚΕΛ.

Η ΑΡΓΩ με πολλούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή της, έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα και επικράτησε της αξιόμαχης ομάδας των Τρικάλων, που είχε εμφανή σημάδια βελτίωσης , σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου.

«Σήμερα αγωνιστήκαμε με πολλούς νεαρούς αθλητές στη σύνθεσή μας, οι οποίοι παίρνουν σιγά σιγά τις απαιτούμενες εμπειρίες, ώστε να μπορούν να αγωνίζονται ανταγωνιστικά στην κατηγορία. Αυτός θα είναι κι ο βασικός μας στόχος από δω και πέρα, να κερδίσουμε δηλαδή νέα παιδιά στο άθλημα που τόσο πολύ τα έχει ανάγκη.

Με αυτά τα παιδιά θα αγωνιστούμε και στη συνέχεια, χωρίς να μας προβληματίζουν τα αποτελέσματα. Αυτά θα έλθουν αργότερα. Ευχαριστούμε την ομάδα του Θέμη Γούλα για την άψογη φιλοξενία και το ωραίο κλίμα που διεξήχθη ο αγώνας» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Γεωργουλάς.

Τα σετ : 19-25,23-25,16-25
 

ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: (Γούλας) Ηλιόπουλος,Παπαδημητρίου,Τσιγαρίδας, Ψαρρής, Πέτσιας,Γούλας,Ανδρεόποπυλος,Κελεπούρης,Τεντόπουλος,Ζησόπουλος,Μιχαλίτσης,Ράντος
 

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ :(Γεωργουλάς Σ.) Τερνιώτης – Σδρούλιας (κεντρικοί),Πασχαλίδης-Φουρκιώτης (πασαδόροι) , Ιτούδης-Φιλιππίδης-Αναστασιάδης (ακραίοι), Κόκκας (λίμπερο), Βλότσος (διαγώνιος). Από την ΑΡΓΩ απουσίασε ο τραυματίας Σκευοφύλαξ, ενώ επίσης ο Αναστασιάδης, αν και ήταν στη σύνθεση της ομάδας , δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στο γόνατο κατά τη διάρκεια του ζεστάματος.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 0-3 ΣΕΤ
ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΦΣ ΛΑΜΙΑΣ αναβλήθηκε
ΑΠΣ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ - ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 3-0 ΣΕΤ
ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΡΕΠΟ

Βαθμολογία:
ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 29β (12 αγ)
ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ 28β (11 αγ)
ΑΣ ΑΡΓΩ 27β (13 αγ)
ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 21β (9 αγ)
ΑΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 14β (10 αγ)
ΦΣ ΛΑΜΙΑΣ 12β (10 αγ)
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 7β (12 αγ)
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ -6 β


Σχετικά Άρθρα