Απαγόρευση μεταγραφών για τον ΑΡΗ!

20/10/2017 23:48598Α2 Ανδρών
Ετικέτες: Άρης βόλεϊ

ΣΤΟΝ ΑΡΗ έκαναν "πρόβα νυφικού" για την νέα περίοδο που αρχίζει αύριο και παρουσίασαν την νέα φανέλα της ομάδας αλλά τα πράγματα πήραν απρόσμενα άσχημη τροπή ,καθώς η ΕΟΠΕ λόγω απόφασης που ήρθε από την FIVB δεν εξέδωσε τα νέα δελτία από τις μεταγραφές που έκαναν οι "κίτρινοι" το καλοκαίρι.

Έτσι τώρα θα αναγκαστούν να παρουσιαστούν στο Λεμονίδης με την Ελπίδα για την Α2 ανδρών με σύνθεση ανάγκης και με παίκτες που είχαν δελτίο στον Άρη από προηγούμενες περιόδους ή με εφήβους και παίδες .

Το θέμα προέκυψε λόγω χρέους της ομάδας της Θεσσαλονίκης προς τον Ντάμποβιτς και πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση για να μην πάει και αυτή η χρονιά χαμένη.

Φυσικά το "απαγορευτικό" δημιούργησε πρόβλημα και σε όλους τους αθλητές που μεταγράφηκαν στον Αρη αφού βρέθηκαν στον αέρα χωρίς ομάδα.

Η λύση θα δοθεί από την ΕΟΠΕ η οποία θα πρέπει να διευκρινίσει εάν πληρωθεί ο Ντάμποβιτς εάν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους αθλητές ή θα πρέπει να δοθεί για τους "μετέωρους" κατά παρέκκλιση η δυνατότητα εντός της εβδομάδας να βρούνε ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους .
 

Πηγή: liberovolley

 


Σχετικά Άρθρα