ΑΟ Θήρας: Τίτλοι τέλους για τον Γιώργο Σπυριδάκη | Καλωσόρισμα στον νέο ταμία

16/07/2018 23:00299Α.Ο. Θήρας
Ετικέτες: Γιώργος ΣπυριδάκηςΑΟ Θήρας
tatoo

Με δύο επιστολές υπογεγραμμένες από τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Σκοπελίτη, δημοσιεύτηκε το όνομα του νέου ταμία στον ΑΟ Θήρας, ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε και η θητεία του μέχρι πρότινος υπευθύνου για αυτή την θέση αλλά και ιδρυτικού μέλους του συλλόγου, Γιώργου Σπυριδάκη.


Το αντίο στον Γιώργο Σπυριδάκη

Όπως πλέον είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, ένα σημαντικό κεφάλαιο από την ίδρυση του ΑΟ Θήρας μέχρι και σήμερα, αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Ο λόγος για τον Γιώργο Σπυριδάκη, ο οποίος τόνιζε λίγα εικοσιτετράωρα πριν στο Arthografos.gr πως αποχωρεί γεμάτος από τον σύλλογο.

ΠΡΟΣ : ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ
ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΣ Α.Ο.Θ. 
ΤΑΜΙΑΣ Δ.Σ. Α.Ο.Θ.

Αγαπητέ Φίλε Γίωργο,

Εκπροσωπώντας τα μέλη του Δ.Σ., καθώς και το σύνολο των μελών της οικογένειας του Α.Ο.Θ., θέλω να σ ευχαριστήσω, καταρχήν για την δυναμική προσφορά σου στην ίδρυση του Α.Ο.Θ. και κατά δεύτερον για την σημαντική συμβολή σου στην πετυχημένη πορεία της ομάδας μας.

Είμαι σίγουρος ότι θα είσαι πάντα δίπλα στην ομάδα που τόσο αγαπάς.

ΘΗΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
Φιλικά για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Σπύρος Προγουλάκης ο νέος ταμίας

Η διοίκηση της ομάδας της Σαντορίνης ωστόσο φρόντισε να καλύψει τη θέση του ταμία, καλωσορίζοντας, μέσω της επίσημης σελίδας που διατηρεί στο facebook, τον Σπύρο Προγουλάκη στο σωματείο.

ΠΡΟΣ : ΠΡΟΓΟΥΛΑΚΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 
ΤΑΜΙΑΣ Δ.Σ. Α.Ο.Θ.

Αγαπητέ Φίλε Σπύρο,

Εκπροσωπώντας τα μέλη του Δ.Σ., καθώς και το σύνολο των μελών της οικογένειας του Α.Ο.Θ., θέλω να σε καλώσορισω στο Δ.Σ. του Α.Ο.Θ., στη θέση του Ταμία και να σου ευχηθώ καλή δύναμη στα νέα σου καθήκοντα.

ΘΗΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
Φιλικά για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Σχετικά Άρθρα