Επιστρέφουν με τουρνουά Anima και Side-Out Club

22/06/2017 21:05251Beach Volley
Ετικέτες: Anima Beach Academy by BeligratisSide-Out ClubΑνάβυσσο
CheckPoint

  Τουρνουά διοργανώνει την Κυριακή 25/6 το Anima Beach Academy σε συνεργασία με το Side-Out Club και καλούν τους φίλους και τις φίλες του μπιτς βόλεϊ να δηλώσουν συμμετοχή:

«Το Anima Beach Academy by Beligratis και το Side-Out Club επιστρέφουν την Κυριακή 25 Ιουνίου με ένα ακόμη τουρνουά beachvolley για τις κατηγορίες γυναικών (silver-golden) ανδρών (silver) και μεικτού(silver-golden) που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί με σύστημα ομίλων στα δύο νικηφόρα σετ των 15 πόντων και tie-break στους 11 πόντους.

Τεχνική σύσκεψη:
Γυναικών silver-golden 10:00πμ
Ανδρών silver 10:30πμ
Μεικτό silver – golden 15:00μμ

Οι νικητές όλων των κατηγοριών θα μοιραστούν πλούσια δώρα από τις εταιρίες Funky Buddha, Wilson, Beerock Γλυφάδας, Mamou.gr(handmade accessories) Alexandra Vass και Dani Sun Care. Ενώ η Red Bull δίνει φτερά στο τουρνουά!

Παρόλα τα σκαμπανεβάσματα του καιρού και τις ασυνήθιστες για την εποχή βροχοπτώσεις η διάθεση για το αγαπημένο μας άθλημα παραμένει ανεβασμένη. Σας περιμένουμε λοιπόν για μία ακόμη φορά στις υπέροχες εγκαταστάσεις του Anima Club για να διασκεδάσουμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτό που αγαπάμε με πάθος, το beachvolley!

Κόστος συμμετοχής 10€ για μια κατηγορία και 15€ για δύο κατηγορίες. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στα τλφ 6944385031 και 6974453287.»

 


Σχετικά Άρθρα