Ακυρώνει τις μεταγραφές το μπάσκετ του ΔΟΥΚΑ λόγω ΖΕΡΒΟΥ!

05/08/2017 19:33710Απόψεις
Ετικέτες: Γιάννης ΖερβόςΗΡΑΚΛΗΣ Κηφισιάς
CheckPoint

Όπως  έγινε γνωστό, ο επιχειρηματίας Γιάννης Ζερβός, μεγάλος χορηγός του μπασκετικού τμήματος του Δούκα, αλλά και του Ηρακλή Κηφισιάς  συνελήφθη την 1η Αυγούστου και οδηγήθηκε στην φυλακή έπειτα από απόφαση του εισαγγελέα της Κέρκυρας.

Σε βάρος του γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος έχει συμβάλει στην εξέλιξη του Δούκα τα τελευταία χρόνια στην Α2, εκκρεμούσε τελεσίδικη ποινή κάθειρξης πέντε χρόνων, η οποία του είχε επιβληθεί λόγω χρεών προς το δημόσιο.

Ο σύλλογος στην συνέχεια εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας τα εξής: "Με έκπληξη παρακολουθούμε την περιπέτεια του υποστηρικτή της ομάδας μπάσκετ του ΑΣΕΔ, κ. Γιάννη Ζερβού. Ευχόμαστε η δικαστική αυτή εμπλοκή να είναι μια κακή παρένθεση στην οικογενειακή και επαγγελματική του ζωή. Η δύσκολη αυτή στιγμή μπορεί να τον αναγκάσει να παραμείνει μακριά από την αγαπημένη του ενασχόληση τον αθλητισμό αλλά ελπίζουμε να επανέλθει σύντομα, ώστε να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των ομάδων μας στην αγωνιστική σεζόν 2017-18, που για τον ΑΣΕΔ θα είναι και πάλι άκρως δημιουργική και ανταγωνιστική σε όλα τα αθλήματα που χρόνια τώρα καλλιεργεί".

Το γεγονός, όμως, έφερε και εξελίξεις, καθώς λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Ζερβός, οι φετινές μεταγραφικές κινήσεις του Δούκα ακυρώνονται και δεν ισχύουν! Ο σύλλογος είχε έρθει σε συμφωνία με τους Άγγελο Τσάμη, Θωμά Νίκου, Νίκο Παπανικολάου, Γιάννης Αθανασούλας, Πέτροας Νοέα και Ντομαγκόι Μπούμπαλο. Οι παίκτες ενημερώθηκαν πως μένουν ελεύθεροι και ψάχνουν άλλες ομάδες ώστε να συνεχίσουν την καριέρα τους. Αυτά προς το παρόν διότι ίσως υπάρξουν και άλλες εξελίξεις τις επόμενες μέρες.
Πηγή : sport24 


Σχετικά Άρθρα