ΑΕΚ: Κρίνεται το μέλλον του ανδρικού βόλεϊ

17/07/2017 15:57357Α’ Όμιλος (2ος Υπο-όμιλος) Α2 Ανδρών
Ετικέτες: AEKΑνδρική ομάδα

Οι επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον αλλά και τους στόχους της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως αποκάλυψε το enwsi.gr παρά την στασιμότητα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα γίνονται παρασκηνιακές διεργασίες για να βρεθεί μια καλύτερη λύση σχετικά με την επόμενη ημέρα του τμήματος και φυσικά για να μπορέσει να διεκδικήσει ξανά την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια.

Βασική προϋπόθεση για να γίνει κάτι τέτοιο αποτελούν φυσικά τα παλιά χρέη τα οποία ειδικά στο ανδρικό βόλεϊ είναι μεγάλος «βραχνάς» και θα αποτελούν τροχοπέδη για κάθε προσπάθεια της ΑΕΚ για επιστροφή στην Volleyleague.

 Για αυτό το λόγο οι συζητήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα αφορούν τα παλιά χρέη με στόχο να βρεθεί ένας τρόπος να μπουν τα περισσότερα τουλάχιστον σε μια ρύθμιση και να μπορέσει η ομάδα ακολουθώντας μια πορεία εξυγίανσης και βαδίζοντας με προσεκτικά βήματα να μπορέσει σε δύο χρόνια να έχει απεμπλακεί από τις παλιές υποχρεώσεις.

 Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει και τυχόν συμφωνία με δύο πρόσωπα-επιχειρηματίες που έχουν ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν με το τμήμα και προτίθενται να αναλάβουν εκ νέου να «τρέξουν» τα θέματα του τμήματος, όπως οι διακανονισμοί αλλά και η στελέχωση του νέου ρόστερ. Να θυμίσουμε πως οι μεταγραφές στο ανδρικό βόλεϊ, ολοκληρώνονται στις 3 Αυγούστου και μέχρι τότε η ΑΕΚ θα πρέπει να έχει «χτίσει» τη νέα ομάδα που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Απομένει να φανεί αν το ρόστερ που θα διαμορφωθεί θα έχει βλέψεις ανόδου ή τα δεδομένα θα κρατήσουν την ΑΕΚ για μια ακόμη χρονιά μακριά από την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

 Πηγη: Enwsi.gr


Σχετικά Άρθρα